Notícies
Publicat el 8 de febrer de 2019
Programa de prevenció de relacions abusives a l'Institut Domènec Perramon

No a la violència masclistaProperament s'iniciarà a l'Institut Domènec Perramon un programa de prevenció de relacions abusives, com a eina per sensibilitzar i prevenir les violències masclistes des de dins les aules.

Enguany el programa, organitzat des de les àrees de Joventut i Igualtat de Gènere conjuntament amb l’Institut Domènec Perramon, compta amb el suport i la participació de diverses entitats amb un llarg recorregut en el sector, com són la Cooperativa Cúrcuma, l’Associació EdPAC i l’Associació Gogara. En els cursos en què s’implementa el programa podem trobar un taller de prevenció de relacions masclistes, "Enredant el gènere", un amb format de teatre educatiu, "Pq no contestes?", i un tercer sobre l’amor romàntic i la violència masclista.

L’objectiu d’aquest programa continua essent el de prevenir, conscienciar i sensibilitzar, alhora que facilitar un espai dins l’aula on aturar-se a reflexionar entorn de la socialització de gènere, les violències masclistes, l’amor i les relacions i d’altres qüestions, uns temes amb molt d'impacte en la societat actual.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^