Notícies
Publicat l'1 de març de 2019
L'aplicació mòbil Munni Arenys de Munt ja es troba en ple rendiment

MunniL’aplicació d’informació municipal Munni Arenys de Munt ja està plenament operativa i es pot trobar a Google Play i App Store. En aquesta aplicació hi podreu trobar les darreres informacions sobre el municipi, notificacions d’incidències, agenda, participar en processos participatius, etc.


Què hi podreu trobar, concretament?

  • Les notícies del vostre municipi: les darreres notícies publicades per l’Ajuntament i al taulell d’anuncis disponibles al vostre mòbil.
  • Participació i transparència: podreu accedir a consultes participatives d’una forma fàcil i ràpida, així com obtenir coneixement de com funciona la vostra Administració.
  • Agenda i activitats: l’Ajuntament i totes les entitats d’Arenys de Munt poden compartir les seves agendes amb vosaltres.
  • El municipi i com moure's: llocs i telèfons d’interès, farmàcies, informació sobre transport i horaris d’autobusos, etc.
  • Notificació d'incidències: us permet notificar les incidències dels espais públics i rebre notificacions sobre altres incidències (neteja, problemes amb el mobiliari urbà, incivisme, etc.).
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^