Notícies
Publicat el 8 de març de 2019
L'artista arenyenc Marc Prat exposa a Nova York

Marc Prat 1L’artista arenyenc Marc Prat, juntament amb altres artistes del Maresme (Josep M. Codina, Rosa Codina-Esteve, Jordi Prat, Josep Serra, Perecoll i el fotògraf Ramon Manent) exposen les seves obres a l’Instituto Cervantes de Nova York del 7 al 31 de març.

Aquesta exposició, impulsada per la Fundació Bassat, mostrarà dues peces de cada artista, creades expressament per a l’ocasió.

Segons Bassat, la qualitat de les peces és "extraordinària". Després de la inauguració a la ciutat de les llums, la mostra viatjarà pels EUA i quan acabi el circuit quedarà de manera permanent a la ciutat de Nova York.

Marc Prat 2La majoria de les obres que viatjaran comparteixen el fet de ser art contemporani, a excepció de les dues fotografies de la Nau Gaudí de Mataró que presenta el fotògraf Ramon Manent. Els artistes han tingut total llibertat a l'hora de crear, amb l'única limitació de les dimensions. Tots els quadres han de fer 100x81 cm, el qual s'anomena "40 figura".

Des de l’Ajuntament d’Arenys de Munt volem felicitar Marc Prat per aquesta exposició tan important i l’encoratgem a continuar la seva obra artística.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^