Notícies
Publicat el 14 de març de 2019
Radars Arenys de Munt com a exemple de projecte comunitari per a la gent gran

Radars a Hospital de GranollersEl passat dimecres 6 de març l’equip motor i una voluntària del projecte Radars del nostre municipi van ser convidats a l’Hospital General de Granollers. L’Associació de Voluntaris per l’Hospital de Granollers va convidar el projecte Radars per presentar la tasca que porta a terme amb les persones grans d’Arenys de Munt.

El projecte va gaudir de l’oportunitat d’explicar més enllà del municipi els resultats que s’estan obtenint i l’impacte positiu que té en la qualitat de vida de les persones grans que hi participen.

També es van poder intercanviar experiències de voluntariat amb els voluntaris de l’hospital, que porten a terme una tasca d’acompanyament molt important dels malalts de l’hospital.

L’Ajuntament d'Arenys de Munt dona les gràcies a Olga Cambray, voluntària del projecte Radars, per acompanyar l’equip tècnic i explicar als voluntaris de Granollers la important tasca que fan els voluntaris Radars a Arenys de Munt. També agraeix a l’Associació de Voluntaris per l’Hospital de Granollers el seu interès per conèixer el projecte Radars i intercanviar-hi experiències.

Si teniu interès a participar-hi o en voleu més informació, podeu escriure al correu radars@arenysdemunt.cat o trucar al 937937982.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^