Notícies
Publicat el 28 de març de 2019
El Pressupost Participatiu Jove 2019 finalitza amb la Nit Jove de la Festa Major de Sant Martí com a proposta més votada

Logo Pressupost Participatiu Jove 2019El passat dilluns 25 de març va finalitzar el període de votacions del Pressupost Participatiu Jove 2019. Hi havia un total de cinc propostes per votar: Nit Jove de la Festa Major de Sant Martí, manteniment del Bikepark “La Bassa”, curs de directors/es de lleure, formacions i jornades per crear horts socials i promoció de la Pujada al Coll del Pollastre.

Els requisits per poder votar eren tenir entre 18 i 29 anys i estar empadronat/da al municipi. Tanmateix, només s’admetia un vot per persona i cada persona només podia votar un projecte.

S’han formalitzat un total de 57 vots, que representa un 5,23% de la població jove compresa en aquesta franja d’edat. La proposta més votada ha sigut la Nit Jove de la Festa Major de Sant Martí, amb 26 vots, seguida de la promoció de la Pujada al Coll del Pollastre, amb 15 vots, curs de directors/es de lleure, amb 9 vots, formacions i jornades per crear horts socials, 5 vots, i finalment, manteniment del Bikepark “La Bassa”, amb 2 vots.

Majoritàriament hi ha participat la població femenina, amb un 53% dels vots, i la masculina, amb un 47%. Per franges d’edat, majoritàriament ha votat la població jove d’entre 22 i 25 anys, amb un 56% dels vots, seguida de la franja d’edat d’entre 18 a 21 anys, amb un 35% dels vots, i finalment, la franja d’edat de 26 a 29 anys, amb un 9% dels vots.

L’objectiu del Pressupost Participatiu Jove és, primerament, que la gent jove pugui decidir com destinar una part del pressupost de la Regidoria de Jovent, i, conseqüentment, augmentar la participació juvenil al municipi.

Podeu trobar-ne més informació en aquesta pàgina.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^