Notícies
Publicat el 9 d'abril de 2019
La patinadora Iria Martínez aconsegueix la medalla de bronze al Campionat de Barcelona

Iria MartínezEls passats 6 i 7 d’abril la patinadora arenyenca Iria Martínez va representar el CPA Arenys de Munt al Campionat de Barcelona de Patinatge Artístic de la categoria júnior-sènior, que va tenir lloc a Sant Fost de Campsentelles i en el qual participaven 32 patinadores.

En aquesta ocasió, la patinadora, per noves normatives de la Federació, ha hagut de fer un salt de la categoria juvenil de primer a competir com a júnior, per la qual cosa el repte era més elevat i es presentava amb més dificultat que en anteriors ocasions. Malgrat això, va realitzar una bona posada en escena en el seu disc curt i va obtenir una tercera plaça provisional.

Per acabar de completar la gran realització del programa curt, la patinadora va fer un programa llarg a la perfecció, i així va aconseguir pujar al tercer esglaó del podi i fer-se amb la medalla de bronze, tot un somni per a aquesta jove patinadora.

Amb aquesta classificació ha aconseguit la seva plaça al Campionat de Catalunya, que tindrà lloc del 19 al 21 d’abril a Santa Cristina d’Aro.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^