Notícies
Publicat el 12 d'abril de 2019
I Cursa Maresme en Marxa Contra el Càncer

Cartell I Cursa Maresme en Marxa Contra el CàncerEl diumenge 5 de maig es farà a Canet de Mar la I Cursa Maresme en Marxa Contra el Càncer, que comptarà amb una única distància de cinc quilòmetres. La prova està adaptada per a tot tipus de participants i també es pot fer caminant.

El punt de sortida serà al Passeig Marítim de Canet de Mar, davant de l'estació de Renfe, a les 10 del matí. El preu d'inscripció és de 8 € per a adults i 5 € per a nens i nenes fins a 12 anys. La inscripció inclou samarreta, dorsal, esmorzar i regals per als 50 primers inscrits online. Hi haurà trofeus per als primers classificats (categoria masculina i femenina) i sorteig final de premis.

Amb la inscripció a aquesta cursa es col·labora en la lluita contra el càncer i es pot gaudir de l'esport popular i de la festa familiar que hi haurà abans de la cursa, a 1/4 de 10, que començarà amb una classe de zumba i escalfament.

La inscripció es pot fer online a Ticketea o presencialment (més informació sobre els punts d’inscripció al cartell adjunt).

Aquesta cursa està organitzada per l’AECC-Catalunya contra el Càncer, una entitat que fa més de 65 anys que lluita contra el càncer per fomentar la recerca oncològica, reduir l’impacte de la malaltia i millorar el benestar de les persones que pateixen càncer i dels seus familiars.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^