Notícies
Publicat el 16 d'abril de 2019
Oberta la convocatòria de subvencions per a pagaments de lloguer 2019 (MIFO)

Benestar SocialEl termini per presentar la documentació de les subvencions per al pagament del lloguer 2019 (l'ajut MIFO 2019) és del 16 d'abril al 7 de juny de 2019 (ambdós inclosos). Aquesta convocatòria no és restringida i s'hi pot acollir tothom qui en compleixi els requisits.

La convocatòria d'enguany té novetats importants respecte als anys anteriors, com per exemple:

  • L'import màxim de lloguer són 750 €/mes i per a les famílies nombroses arriba fins als 900 €/mes.
  • S'han de declarar uns ingressos mínims iguals o superiors a 0,6 vegades l'IRSC (el qual representa 4.780,64 €/any) i uns ingressos màxims de 2,83 vegades l'IRSC (el qual representa 22.558,77 €/any). Només en el cas que l'import del lloguer anual sigui inferior a 0,6 vegades l'IRSC els ingressos mínims seran els equivalents a l'import del lloguer que es paga.
  • No s'accepta cap pagament fet en mà (tampoc per les mensualitats pagades anteriors a la presentació de la sol·licitud).

Podeu trobar-ne tota la informació al web de l'Agència de l'Habitatge. Per a més informació, podeu consultar el web del Consell Comarcal, posar-vos-hi en contacte per telèfon al 937411616 o bé per correu electrònic a habitatge@ccmaresme.cat. També a les dependències municipals de Benestar Social de l'Ajuntament d'Arenys de Munt.

S’adjunta la documentació següent:

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^