Notícies
Publicat el 17 d'abril de 2019
Nou repte del Club Ciclista Arenys de Munt

Club Ciclista Arenys de Munt - 1El Club Ciclista Arenys de Munt (CCAM) es disposa a dur a terme en el transcurs de set etapes un repte que els durà a Brussel·les. La ruta començarà el 27 d’abril, amb sortida a Arenys de Munt, i es preveu l’arribada de l’expedició a Brussel·les el divendres 3 de maig.

Club Ciclista Arenys de Munt - 2Club Ciclista Arenys de Munt - 3Els ciclistes pedalaran un total de 1.500 quilòmetres, amb un desnivell positiu total de 19.260 m. El grup està format per catorze ciclistes i quatre persones de suport que els acompanyaran durant tot el viatge en dues furgonetes.

Aprofitant l’avinentesa del viatge, es va contemplar la possibilitat de fer una visita a la Casa de la República a Waterloo i saludar el president. D’altra banda, atesa l’atapeïda agenda del senyor Carles Puigdemont, l’oficina del president encara no ha confirmat la trobada.

Aquest és el tercer repte europeu que es proposa el CCAM, després de les edicions anteriors de Feytiat i París, que es van assolir amb èxit. Malgrat tot, aquesta edició és la més exigent, tant pel que fa a quilòmetres, amb etapes que s’allargaran durant una mitjana de deu hores sobre la bicicleta, com també al desnivell acumulat, que supera amb escreix el de les sortides anteriors.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^