Notícies
Publicat el 2 de maig de 2019
S'obre la convocatòria de beques de menjador escolar per al curs 2019-2020

Beques menjador escolarEl Consell Comarcal del Maresme ha aprovat la convocatòria per a la concessió d’ajuts individuals de menjador escolar per necessitats socioeconòmiques i/o geogràfiques per al curs 2019-2020. La prestació té com a objectiu ajudar a l’escolarització dels nens i nenes de la comarca que cursin educació infantil de segon cicle, primària i/o secundària obligatòria i als quals no els correspon la gratuïtat del servei de menjador escolar.

El termini de presentació de sol·licituds s’obrirà el dijous 2 de maig i es mantindrà actiu fins al divendres 7 de juny. Així, totes aquelles que es presentin fora de termini no podran ser admeses.

Les sol·licituds d’ajuts s’hauran de presentar a l’Oficina d’Atenció al Vilatà de l’Ajuntament d’Arenys de Munt, entregant la documentació necessària i els impresos corresponents degudament emplenats.

Els ajuts van destinats a totes aquelles famílies empadronades al municipi que tinguin infants escolaritzats als nivells d’educació infantil, primària i ESO, que compleixin els requisits marcats a les bases reguladores de la convocatòria i que no hagin sol·licitat els mateixos ajuts a altres administracions públiques.

S’adjunta la documentació següent:

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^