Notícies
Publicat el 6 de maig de 2019
El Cafè Radars continua sumant usuaris

Cafè Radars Sant Jordi 2019 - 1Coincidint amb la diada de Sant Jordi, els usuaris de Radars es van trobar al Centre Moral per prendre el cafè i gaudir d’una estona amb companys del programa Radars, usuaris i voluntaris.

Aprofitant que era Sant Jordi, es van organitzar jocs literaris, i les habilitats creatives i l’espontaneïtat d’usuaris, usuàries i voluntàries es va posar en joc i va generar una tarda distesa i entretinguda.

Cafè Radars Sant Jordi 2019 - 2En aquesta darrera ocasió, van participar a la trobada tres voluntàries i catorze usuaris i usuàries Radars, i a més a més es va donar la benvinguda a la família Radars a una nova usuària.

Podem dir que el boca-orella fa que el projecte creixi i cada vegada més veïns i veïnes del nostre municipi hi vulguin participar. El treball en xarxa i la implicació de la comunitat d’Arenys de Munt permet que el projecte Radars es consolidi al municipi i arribi cada dia a més persones grans.

Si teniu interès a participar-hi o en voleu més informació, podeu escriure al correu radars@arenysdemunt.cat o trucar al 937937982.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^