Notícies
Publicat el 6 de maig de 2019
Posada en marxa del projecte artístic Rock'in a l'Institut Domènec Perramon

Projecte Rock'in Institut - 1L’Ajuntament d’Arenys de Munt, el Departament d’Educació i la cooperativa Visualsonora tiraran endavant la posada en marxa a l’Institut Domènec Perramon del projecte artístic Rock’in, en l’àmbit de la música.

Aquest projecte, que s’iniciarà el curs vinent, pretén reforçar l’aprenentatge musical de l’alumnat de l’Institut a través d’activitats musicals, potenciant la cohesió social i afavorint el desenvolupament de tècniques i dinàmiques participatives que donen veu al jovent.

Projecte Rock'in Institut - 2El projecte es basarà principalment en l’autoaprenentage guiat i supervisat, i els alumnes faran un treball individual per aprendre a tocar un instrument amb el suport de tecnologies i conduït pel professor. Un cop assolits els coneixements mínims del seu instrument (guitarra, baix, bateria i cant), passen a tocar en grup amb els seus companys.

L’objectiu és facilitar els coneixements necessaris a l’alumnat perquè la música sigui un mitjà més d’expressió i relació i una eina per gaudir i ser feliç.

Convertir l’Institut, juntament amb l’Aula de Música i les escoles de primària del poble, en peça bàsica de la vertebració musical al municipi és objectiu primordial per a l’Ajuntament d’Arenys de Munt, que facilitarà que la música pugui ser una pràctica habitual en la vida cultural de les persones.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^