Notícies
Publicat el 8 de maig de 2019
Fira de la Maduixa i Enotast DO Alella

Cartell Fira de la Maduixa 2019El proper diumenge 12 de maig se celebrarà a la plaça de l’Església i la rambla Sant Martí la Fira de la Maduixa 2019, on es podran trobar parades de maduixa dels productors del municipi, fira artesana, tallers infantils i demostracions de l’art de la punta a càrrec de les associacions de puntaires del municipi.

A les 11 del matí animarà la Fira una cercavila de la Banda Forània i la Màquina de la Transformació, i a les 12 del migdia hi ha programada una mostra de dansa de les escoles Aïna Dance Studio i La Riera Escola de Dansa.

Cartell Enotast 2019A l’edifici El Mercat, a les 12 del migdia es podrà gaudir de l’“Enotast: tasta el territori DO Alella”, organitzat pel Consorci de Promoció Enoturística de la DO Alella, amb la col·laboració de l’Era Restaurant i l’Ajuntament d’Arenys de Munt. El sommelier Marc Guallar farà un maridatge de vins amb tapes creades per l’Era Restaurant que consistiran en: carquinyoli amb anxoves - vi orígens rosat de Masia Coll de Canyet, croqueta de bacallà - vi Bouquet d’Alella blanc, cheesecake de te matcha - vi de pansa blanca del celler Can Roda.

Per a més informació i inscripcions, podeu consultar aquest enllaç.

Diferents establiments d’Arenys de Munt participen fins al 2 de juny al Temps de Maduixes al Maresme, oferint les seves creacions elaborades amb la maduixa com a protagonista. Els establiments són l’Era Restaurant, la pastisseria La Lyonesa i la pastisseria L’Obrador.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^