Notícies
Publicat el 10 de maig de 2019
17 de maig, Dia contra la LGTBIfòbia

Cartell Cinefòrum 15-5-19El proper divendres 17 de maig es commemora el Dia contra la LGTBIfòbia; és per aquest motiu que l’Ajuntament d’Arenys de Munt penjarà la bandera de l’arc de Sant Martí el proper divendres. En aquesta data es commemora que fa 29 anys que l'Organització Mundial de la Salut (OMS) va prendre la decisió de despatologitzar l’homosexualitat, eliminant-la de la llista de malalties mentals.

El dilluns 13 de maig es farà un PIDCES (Punts d'Informació i Dinamització en els Centres d'Educació Secundària) al pati de l’Institut Domènec Perramon sobre aquesta diada, per tal de fer visible que la discriminació per raó d’orientació sexual, identitat i expressió de gènere segueix sent un problema que s’ha d’anomenar per fer-lo visible.

Paral·lelament, el dimecres 15 de maig a les 5 de la tarda a l’Espai Jove l’Escorxador hi haurà cinefòrum amb la pel·lícula Alex Strangelove, una pel·lícula que tracta sobre la identitat sexual i els dubtes del protagonista; en definitiva, un motiu per seguir reflexionant entorn de la LGTBIfòbia i la vivència d’aquesta a l’etapa adolescent.

A través del seu Instagram, @espaijovearenysdemunt, podeu seguir informant-vos del cinefòrum, i també al llarg de la setmana es publicaran un seguit de personatges públics que de forma oberta han reivindicat formar part del col·lectiu LGTBI i han visibilitzat les seves lluites.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^