Notícies
Publicat el 22 de maig de 2019
Mireia Martínez i Aleix Bou es proclamen campions d'Espanya de patinatge artístic

Mireia Martínez i Aleix Bou campions Espanya - 1Els passats 10 i 11 de maig va tenir lloc a Màlaga el Campionat d'Espanya de Parelles de Patinatge Artístic, on van participar Mireia Martínez i Aleix Bou, patinadors del Club Patinatge Artístic Arenys de Munt a la categoria cadet.

Mireia Martínez i Aleix Bou campions Espanya - 2A causa d’una gran lesió que ha patit el patinador i diverses hospitalitzacions que ha tingut la patinadora, la parella no ha pogut participar al Campionat de Barcelona ni al Campionat de Catalunya, i tampoc han pogut entrenar amb normalitat. Tot i així, la Federació ha donat el pas directe al Campionat d'Espanya pels gran resultats obtinguts la temporada passada (campions de Catalunya, campions d'Espanya i subcampions d'Europa).

Tant els patinadors com l'entrenadora, Gèsica Pi, afrontaven aquest campionat amb intriga i nerviosisme perquè era la primera posada en escena de la temporada després de no poder entrenar pràcticament durant tota la temporada. Tot i així, els resultats han estat molt bons i han obtingut la primera plaça tant al programa curt com el programa llarg, i d'aquesta manera s'han proclamat campions d'Espanya.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^