Notícies
Publicat el 5 de juny de 2019
Obres de millora del cementiri municipal

Obres cementiri - 1Durant les últimes setmanes s’han fet obres de millora al cementiri municipal. A causa de la seva situació topogràfica, està organitzat en quatre plataformes situades en cotes diferents, i això comporta que moltes zones tinguin problemes d’accessibilitat per a persones amb diversitat funcional.

Obres cementiri - 2L’any 2017 l’Ajuntament va començar a estudiar la manera de millorar-hi l’accessibilitat i suprimir-ne les barreres arquitectòniques. Es van plantejar actuacions per fases: la primera donava accessibilitat a la plataforma contigua a l’entrada del cementiri; una segona fase feia el mateix amb la plataforma de la capella, i l’última donava un paviment continu que recorregués el circuit accessible amb el tractament del paviment.

Obres cementiri - 3Actualment s’ha executat la primera fase i s’ha aconseguit fer-hi un recorregut accessible a través d’una rampa. S’ha canviat el parterre existent per un amb pendent, que dona obertura i espai al cementiri. Aquest parterre s’ha de replantar amb heura i un xiprer, però, pel fet de trobar-nos en una època de l’any poc apta per a plantacions, s’ha optat per posposar-ho fins al setembre o l’octubre, dates més idònies. També s’ha aconseguit una plataforma amb bancs, amb el resultat d’un espai digne i tranquil, adient a l’espai del cementiri.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^