Notícies
Publicat el 6 de juny de 2019
Producte d'Arenys ja permet la inscripció dels sectors secundari i terciari

Producte d'ArenysProducte d'Arenys, el projecte per incentivar i promocionar els productes i productors locals i les activitats de proximitat, ja s'ha habilitat per permetre també la inscripció de productors i empreses dels sectors secundari i terciari.

Producte d'Arenys porta ja mesos en marxa i durant aquest temps ha rebut la incorporació de diferents productors locals, tant d'Arenys de Mar com d'Arenys de Munt. El seu símbol ha estat visible al costat dels productes de proximitat que s'han anat oferint en diferents esdeveniments, com ara el show cooking Cuina d'Estiu d'Arenys de Mar o la Fira de la Maduixa d'Arenys de Munt.

Finalment, després de molta feina i confiança en el projecte, s'ha tancat un dels punts que encara estaven oberts, que era l'habilitació del mateix projecte i del seu lloc web perquè també s'hi poguessin incorporar productors, comerciants i subministradors de serveis dels sectors econòmics secundari i terciari.

Producte d'Arenys és una estratègia que pretén conjugar complicitats i col·laboracions entre els diferents productors locals, el sector serveis i el comerç, amb el suport dels ajuntaments, per divulgar i promoure els beneficis i avantatges del consum dels productes dels dos Arenys, així com potenciar projectes d'economia social i cooperativa de diferents sectors econòmics locals.

Els productors locals que vulguin gaudir del segell Producte d'Arenys ho poden fer a través d'aquest enllaç:

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^