Notícies
Publicat el 10 de juny de 2019
Assaig obert d'Arcattia per a les escoles de primària

Assaig obert Arcattia 6-6-19 - 1El dijous 6 de juny va tenir lloc a l’església un concert d’Arcattia per als alumnes de primària d’Arenys de Munt. Aquest grup ja va fer una actuació per les Festes del Remei i ara ha volgut dedicar un assaig obert per als infants.

L’objectiu ha estat acostar la música al públic escolar d’una manera didàctica i lúdica. Els nens i nenes han pogut escoltar el trio de cordes clàssic format per Quim Térmens i Joan Morera als violins i Lluís Heras al violoncel.

Assaig obert Arcattia 6-6-19 - 2El professorat de les escoles Sant Martí i Sobirans ha coincidit que l’experiència ha estat molt positiva i amena, i ha considerat que ha sigut un privilegi per als nens i nenes escoltar en directe el grup Arcattia, reconegut per la seva excel·lent qualitat.

Arcattia ha realitzat concerts per tot el país i Costa Rica, juntament amb petites residències a poblacions com Canovelles, Castellar de Vallès i Sant Feliu de Llobregat, on realitza la seva residència i treball continuat. El projecte “en residència” comporta la realització d’una petita temporada de concerts i un seguit d’activitats adreçades a la població de cada localitat, d’àmbit escolar i d’acció social.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^