Notícies
Publicat el 13 de juny de 2019
Alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Domènec Perramon participen en el concurs de cartells del projecte Radars

Concurs de cartells Radars Institut - 1En el marc de participació de l’Institut Domènec Perramon en el projecte Radars, aquest curs els alumnes d’informàtica de 4t d’ESO han tingut l’encàrrec de crear un cartell que s’utilitzarà per a la propera crida de voluntaris al municipi.

De totes les propostes presentades pels alumnes, aproximadament una trentena de cartells han entrat a concurs i s’han exposat a l’entrada de l’Institut.

Concurs de cartells Radars Institut - 2Des del projecte Radars s’agraeix a tots els alumnes participants el respecte i el compromís vers la gent gran que transmeten els seus cartells. Així mateix, els resultats es valoren molt positivament, ja que obren pas a proposar noves col·laboracions amb els joves del poble.

Ara l’encàrrec passa als usuaris de Radars, que hauran de triar el cartell definitiu d’entre totes les propostes dels alumnes. El proper 18 de juny els usuaris donaran el veredicte final al millor cartell per fer la crida de voluntariat, i el 21, a la festa de cloenda de l’Institut, se’n farà una menció especial.

Si teniu interès a participar-hi o en voleu més informació, podeu escriure al correu radars@arenysdemunt.cat o trucar al 937937982.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^