Notícies
Publicat el 13 de juny de 2019
Tallers de suport per a persones cuidadores

Tallers suport persones cuidadoresS’ha iniciat el període per inscriure’s als tallers de suport per a persones cuidadores, consistents en un conjunt d’activitats configurades per a la formació dels cuidadors i cuidadores de persones, amb eines pràctiques necessàries per la resolució de situacions assistencials concretes, com la higiene postural per a cuidadors de persones dependents, les tècniques d’higiene i vestir, i l’abordatge de conducta en casos de demències.

Aquests tallers estan organitzats per l'àrea de Benestar Social de l’Ajuntament d'Arenys de Munt amb la col·laboració de l’associació MAP Serveis de les Persones. Els tallers estan dirigits a totes aquelles persones cuidadores d’Arenys de Munt interessades a aprofundir en els seus coneixements. Les places són limitades i la inscripció s’ha de formalitzar a l'Oficina d'Atenció de la Vila (OAV), en horari de dilluns a divendres de 2/4 de 9 del matí a 2/4 de 3 del migdia, i dimarts i dijous de 2/4 de 5 a 7 de la tarda.

Els tallers de suport per a persones cuidadores es realitzaran els dijous 20 i 27 de juny de 10 del matí a 2 del migdia a la Sala Municipal.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^