Notícies
Publicat el 14 de juny de 2019
Publicada la memòria-resum de les sessions del Consell del Poble celebrades en el mandat 2015-2019

Consell del PobleEl Consell del Poble és l’òrgan de consulta, participació i debat entre la ciutadania i el govern municipal que fa propostes per a la millora dels àmbits de la vida d’Arenys de Munt que consideren oportunes. En finalitzar el mandat municipal 2015-2019, la memòria-resum del Consell del Poble recull les nou sessions celebrades del Consell i, també, un annex amb la descripció de les propostes/idees formulades pel Consell del Poble i els compromisos adquirits pel govern municipal per a cadascun dels punts. Aquesta memòria-resum i les actes de totes les sessions del Consell del Poble celebrades entre el 24 d’octubre de 2016 i el 28 de febrer de 2019 es poden consultar clicant aquí.

Durant el mandat municipal que és a punt de finalitzar s’ha impulsat la incorporació de nous membres i prioritzat els temes de debat que determinen els membres no polítics del Consell del Poble, la qual cosa, segons l’alcalde en funcions i president del Consell del Poble, Joan Rabasseda, ha permès ampliar i millorar la participació ciutadana. En el web municipal també s’ha activat un apartat específic amb la informació sobre el Consell del Poble i amb el formulari d’inscripció per als arenyencs i arenyenques que vulguin formar-ne part i participar en les decisions col·lectives de la vila d’Arenys de Munt.

Amunt ArenysEl Consell del Poble també ha tingut un paper important en el seguiment dels compromisos del Pla d'Actuació Municipal 2015-2019, que han estat assolits en pràcticament el 90% segons la valoració del govern que finalitza el seu mandat demà dissabte.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^