Notícies
Publicat el 17 de juny de 2019
XX Fira de la Cirera d'en Roca el dilluns 24 de juny

Cartell Fira de la Cirera 2019El dilluns 24 de juny, a partir de les 5 de la tarda, tindrà lloc la XX Fira de la Cirera d'en Roca a la Riera, la plaça de l’Església i la plaça de Catalunya. Prop de 300 puntaires celebraran a la plaça de l’Església la XXVI Trobada de Puntaires, organitzada per l’Associació de Puntaires d’Arenys de Munt. A la Riera, els productors vendran les cireres d’en Roca i també es comptarà amb una fira artesana i tallers infantils.

Cartell Concurs d'Escopir Pinyols 2019A 3/4 de 6 de la tarda tindrà lloc una cercavila amb el grup Xarop de Canya i els Geganters d’Arenys de Munt, i a les 6 de la tarda s’inaugurarà oficialment la Fira.

A 2/4 de 7 de la tarda, a la plaça de Catalunya, es farà l’onzè Concurs Popular d’Escopir Pinyols.

A l’escenari de la Riera, a 2/4 de 7, hi haurà una mostra de dansa a càrrec de les escoles de dansa La Riera i Aïna Dance Studio. A 3/4 de 8, hi haurà una actuació musical del grup Nòmada Trio.

Cartell XXVI Trobada de Puntaires 2019Els restaurants i pastisseries d’Arenys de Munt també se sumen a aquest esdeveniment, oferint les seves creacions als seus establiments del 15 de juny al 14 de juliol. Concretament, en aquesta edició hi participen quatre restaurants: Restaurant Collsacreu, L’Era Restaurant, Restaurant de Lourdes i Restaurant Martori, i dues pastisseries: la Lyonesa i l’Obrador.

Programa Fira de la Cirera 2019

Programa Fira de la Cirera 2019

Fitxer: Programa_Fira_de_la_Cirera_2019.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 7,41 MB

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^