Notícies
Publicat el 26 de juny de 2019
28 de juny, Dia per l'Alliberament de Lesbianes, Gais, Bisexuals, Transsexuals i Intersexuals

Bandera arc de Sant Martí 2Amb motiu del Dia per l’Alliberament LGBTI, l’Ajuntament d’Arenys de Munt penjarà la bandera de l’arc de Sant Martí el dia 28 de juny. En aquesta data es commemoren els fets del 28 de juny de 1969 a la ciutat de Nova York, la revolta coneguda com a Stonewall, on es va denunciar per primera vegada públicament la vulneració de drets i la repressió social contra les persones LGBTI. Aquest any se’n celebra el 50è aniversari.

Paral·lelament, a l’espai jove l’Escorxador, amb motiu del Dia de l’Orgull, es farà una sessió de cinema amb el títol Mi mejor amigo, una pel·lícula que parla de l’amistat a l’adolescència amb una mirada intensa i sensible, on els dos protagonistes tenen molt per aprendre l’un de l’altre. Per a més informació, podeu consultar el seu perfil d’Instagram.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

Avui diumenge i durant tot el dia, es mantindran els forts vents que han començat aquest matí, que podran arribar a ser violents i persistents amb cops de més de 80 km/h. Es recomana no fer activitats a l'aire lliure i actuar amb prudència. També es recomana retirar de balcons i terrasses elements inestables com testos o mobiliari i recollir tendals. En cas d'incidència per talls de subministrament energètic cal trucar al telèfon 800760706 i apuntar el número d'incidència. 

Llegir +
^