Notícies
Publicat el 27 de juny de 2019
Gratuïtat de la piscina municipal a col·lectius més vulnerables a l'onada de calor del 27 al 29 de juny

Piscina municipalDes d'avui dijous 27 fins a dissabte 29 de juny, la piscina municipal obrirà les seves instal·lacions de manera gratuïta a col·lectius més vulnerables d’Arenys de Munt: residents infants fins a 14 anys i majors de 65 anys.

El concessionari de la piscina municipal, davant l’avís de risc de calor activat per la Generalitat de Catalunya, en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya, des d’avui dijous 27 fins a dissabte 29 de juny, obrirà les instal·lacions de manera gratuïta a col·lectius més vulnerables d’Arenys de Munt -residents infants fins a 14 anys i majors de 65 anys-. Aquesta mesura, en tot cas, respectarà l’aforament de la instal·lació.

Davant l’onada de calor, s’aconsella evitar l’activitat física a les hores centrals del dia, hidratar-se sovint i refrescar-se sempre que es pugui. La gent gran i els infants són els sectors de la població amb els que cal anar més amb compte. Podeu consultar diverses recomanacions en aquest enllaç.

Recordeu que per qualsevol emergència podeu trucar, les 24 hores del dia, a la Policia Local, telèfons 93 793 79 70 i 629 20 47 40, o al 112.

Gratuïtat de la piscina municipal per a col·lectius més vulnerables:

  • Aquesta mesura s’aplica per als dies 27, 28 i 29 de juny.
  • Cal acreditar que s’és resident del municipi.
  • Infants fins a 14 anys i gent gran a partir de 65 anys.
  • Els menors de 14 anys han d’anar acompanyats d’un adult.
  • Les entrades seran gratuïtes però sempre en funció de l’aforament de la instal·lació.
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^