Notícies
Publicat el 28 de juny de 2019
Celebració del Dia Internacional de la Música

Dia de la Música - 1El passat 21 de juny es va celebrar el Dia Internacional de la Música als jardins de Can Borrell. Aquesta festa internacional se celebra a un centenar de països cada 21 de juny i pretén acostar la música a tothom. Els músics, tant amateurs com professionals, s’ofereixen a tocar gratuïtament i el públic pot gaudir de les actuacions.

Dia de la Música - 2A la tarda van actuar les corals i grups de música de les escoles: So de Riera i Clau de Lluna (de l’Escola Sant Martí), la Coral Sobirans, la Coral “Els Rossinyols”, el grup de flautes de l’estudi de música Maica Brecha i diverses formacions de l’Aula de Música AdM: Nins Jazz Band, Els Macarrons de la Iaia i Jazz Band Canalla.

Dia de la Música - 3Al vespre, en un format més íntim, van actuar els grups Parellop i The Selfies Band, i més de les formacions de l’Aula de Música: Núria Colomer i Oriol Ribes, All Sala d’Stars i Reduïts Jazz Band.

Podeu veure’n l’àlbum de fotos.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

Avui diumenge i durant tot el dia, es mantindran els forts vents que han començat aquest matí, que podran arribar a ser violents i persistents amb cops de més de 80 km/h. Es recomana no fer activitats a l'aire lliure i actuar amb prudència. També es recomana retirar de balcons i terrasses elements inestables com testos o mobiliari i recollir tendals. En cas d'incidència per talls de subministrament energètic cal trucar al telèfon 800760706 i apuntar el número d'incidència. 

Llegir +
^