Ajuntament d'Arenys de Munt
Publicat el 3 de juliol de 2019

Uno para todosAquest estiu es rodarà a l’Escola Sant Martí la pel·lícula Uno para todos, dirigida per David Ilundain i l’argument de la qual tracta sobre l’assetjament escolar.

L’acció té lloc al municipi de Caspe (Saragossa), on es rodaran les escenes exteriors, però, per a les interiors, es va escollir l’Escola Sant Martí d’entre diverses localitzacions.

Un equip de més de cinquanta persones treballarà durant unes setmanes a Arenys de Munt preparant algunes aules i espais de l’escola per a la pel·lícula.

Potenciar els rodatges a la nostra vila ens permet la promoció del poble, ja que l’equip del rodatge s’allotjarà i consumirà en establiments locals, i per tant hi haurà una reversió en l’economia local. La productora ha escollit diversos nens i nenes del municipi que participaran com a figurants a la pel·lícula.

La productora del film està formada per Fasten Films, Inicia Films, A Contracorriente Films i Bolo Audiovisual. La guionista, Coral Cruz, és autora, entre altres obres, de Morir, de Fernando Franco, i Incerta glòria, d’Agustí Villaronga, i ha estat script editor de pel·lícules com Pa negre, també de Villaronga.

El film està protagonitzat per artistes com David Verdaguer o Clara Segura, coneguts per haver protagonitzat pel·lícules i sèries televisives.

Arenys de Munt està adherit a la Maresme Film Commission, gràcies a la qual les productores de la pel·lícula han trobat l’Escola Sant Martí.

Podeu trobar-ne més informació en aquest document.