Notícies
Publicat el 9 de juliol de 2019
Els cartells fets pels alumnes de l'Institut Domènec Perramon arriben als usuaris de Radars

Cafè Radars juliol 2019 - 1El dimarts 2 de juliol els usuaris de Radars van tornar al Centre Moral per prendre el cafè i gaudir d’una estona amb companys del projecte, usuaris i voluntàries.

El cafè ha esdevingut un espai de trobada entre persones grans d'Arenys de Munt que volen ampliar la seva vinculació amb la xarxa del nostre municipi.

Aquesta vegada el Cafè Radars ha estat l’escenari on usuaris i usuàries del projecte han pogut veure els cartells fets pels alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Domènec Perramon; tenien l’encàrrec de valorar-los i escollir-ne tres per fer servir a la propera campanya de crida de voluntariat. Però, per agrair a tots els alumnes la seva feina, tothom ha estat d’acord amb utilitzar els cartells per a les pròximes accions de difusió i sensibilització que es faran al municipi.

Cafè Radars juliol 2019 - 2Els usuaris i usuàries de Radars no van voler deixar cap cartell al calaix i estan molt il·lusionats en veure el respecte i el compromís dels nostres joves vers la gent gran.

El treball en xarxa i la implicació de la comunitat d’Arenys de Munt permet que el projecte Radars es consolidi al municipi i que cada dia siguin més les persones que d’una manera o altra hi participen.

El projecte s'acomiada fins al setembre i desitja un bon estiu a tothom.

Si teniu interès a participar-hi o en voleu més informació, podeu escriure al correu radars@arenysdemunt.cat o trucar al 937937982.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^