Notícies
Publicat l'1 d'agost de 2019
Nits Musicals i Gastronòmiques al Castell Jalpí

Cartell Nits Musicals i Gastronòmiques al Castell Jalpí 2019Un any més, se celebren al Castell Jalpí quatre concerts de primer nivell durant els primers caps de setmana d’agost. Alhora, es pot gaudir d’una acurada selecció gastronòmica de plats per sopar abans de cada actuació en el marc del pati d’armes del Castell. Aquests concerts estan organitzats per Serhs amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Arenys de Munt.

En el primer concert, el divendres 2 d’agost, es podrà escoltar la veu de Mònica Green, amb el millor soul, blues i R&B de la mà aquesta diva de la música negra dels anys 60, 70 i 80, amb l’acompanyament de la Formació Sextet. El dissabte 3 d’agost s’ha plantejat una Gala d’Òpera i Sarsuela, en què els amants d’aquests gèneres gaudiran d’una actuació magistral de la mà de tres especialistes: Beatrice Jiménez-Marconi (soprano), Toni Marsol (baríton) i Ricardo Estrada (piano). La Gala dels Tres Tenors, popularitzada pels grans Pavarotti, Carreras i Domingo, és una fórmula d’èxit assegurat, des del dramatisme de les grans àries d’òpera fins al romanticisme de la cançó napolitana. I, per finalitzar, el dissabte 10 d’agost tindrà lloc el concert de l’espectacular trio de veus negres The Sey Sisters, que ens conviden a un sentit viatge musical, des del gòspel fins a la música africana, passant pel soul.

Es tracta d’un repertori variat i complet per a tots els gustos, maridat amb un sopar a la fresca amb un toc de distinció en aquest espai emblemàtic d’Arenys de Munt. Els preus oscil·len des dels 18 euros per als concerts fins a partir dels 48 euros per al sopar prèmium amb concert inclòs.

Podeu trobar-ne més detalls al cartell i el díptic.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^