Notícies
Publicat el 30 d'agost de 2019
L'escola bressol La Petjada avança cap a l'objectiu de tenir una cuina pròpia

Obres La Petjada - 1Amb la voluntat que l’escola bressol La Petjada pugui tenir un espai on elaborar els àpats del menjador cada dia des del mateix centre, s’han aprofitat les vacances d’estiu per fer-hi una primera fase d’obres. De moment el que s’ha fet ha estat separar la cuina en diferents espais. En total és una zona operativa de 42 metres quadrats.

Obres La Petjada - 2Seguint el que fixa la normativa vigent que regla la distribució d’espais de cuina en centres escolars, s’ha creat una zona d’emmagatzematge, una zona on es puguin manipular els aliments i una zona d’uns 11 metres quadrats de magatzem i neteja que s’utilitzaria per rentar i guardar l’instrumental de cuina. En aquesta primera fase d’obres també s’han deixat totes les instal·lacions a punt per poder-hi connectar tots els electrodomèstics necessaris per al bon funcionament de la cuina. La inversió en electrodomèstics es farà durant l’any vinent.

L’objectiu final és que els infants d’entre 0 i 3 anys de l’escola bressol puguin gaudir cada dia de menjar acabat de fer al mateix centre.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^