Notícies
Publicat el 3 de setembre de 2019
Finalitza la Brigada Jove 2019

Brigada Jove 2019 - 1El passat divendres 30 d’agost va tenir lloc l’acte de cloenda de la Brigada Jove 2019. De l’1 de juliol al 30 d’agost, setze joves d’entre setze i divuit anys han participat en el projecte treballant amb la Brigada Municipal per tal de millorar el manteniment del poble i els seus carrers.

Brigada Jove 2019 - 2Durant el primer mes, hi va haver vuit joves, destinats sobretot a la neteja de la zona de Sobirans, Can Jalpí, el Bikepark i a la preparació d’actes. El segon mes, on hi va haver els vuit joves restants, es van fer tasques més concretes, com l’actuació al camp de futbol, el camí de Lourdes i l’Escola Sant Martí.

Brigada Jove 2019 - 3Aquest any el projecte ha rebut la visita dels equips de TV3 per tal de fer un reportatge televisiu, que es va emetre el passat 30 de juliol al Telenotícies Comarques del migdia, i es pot veure en aquest enllaç.

La Brigada Jove és un projecte que neix de les regidories de Joventut i Espai Públic, i el seu objectiu és donar a les persones joves habilitats i competències sociolaborals bàsiques desenvolupant un treball comunitari i alhora afavorir la cohesió social i la participació juvenil, mitjançant la implicació del jovent en la millora del poble.

En el projecte també s’han fet formacions específiques, s’ha dedicat una hora a fer formació sobre riscos laborals i quatre hores dedicades a l’orientació laboral. A més, s’ha fet una tutorització per tal de saber quina és la situació acadèmica i laboral de cada jove.

Aquest projecte apropa els joves a l’Ajuntament i al seu funcionament diari, ja que aprenen a valorar la feina que hi ha per mantenir el poble net i endreçat, i aquest pot ser un motiu perquè contribueixin a millorar-lo i respectar-lo.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^