Notícies
Publicat el 13 de setembre de 2019
La policia va fer onze sortides arran de les ventades d'aquesta setmana

Arbre caigut ventadesEls agents del cos policial d’Arenys de Munt van intervenir en onze serveis relacionats amb l’alerta per fort vent que va durar entre les 10 de la nit del dia 10 i les 3 de la tarda del dia 11 de setembre. En concret, van retirar set arbres o branques que van caure a la via pública, sobre béns privats i en camins forestals. També van haver de retirar quatre elements que s’havien convertit en obstacles després de sortir volant i quedar al mig de la calçada de les carreteres principals.

Així mateix, la policia local d’Arenys de Munt va treballar conjuntament amb diferents dotacions de bombers i la brigada d’obres i serveis de l’Ajuntament d’Arenys de Munt en la resolució d’aquests serveis.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

Avui diumenge i durant tot el dia, es mantindran els forts vents que han començat aquest matí, que podran arribar a ser violents i persistents amb cops de més de 80 km/h. Es recomana no fer activitats a l'aire lliure i actuar amb prudència. També es recomana retirar de balcons i terrasses elements inestables com testos o mobiliari i recollir tendals. En cas d'incidència per talls de subministrament energètic cal trucar al telèfon 800760706 i apuntar el número d'incidència. 

Llegir +
^