Notícies
Publicat el 16 de setembre de 2019
Obertes les inscripcions al curs de creixement personal Estima't

Cartell Estima't octubre-desembre 2019S’ha organitzat una nova edició del curs de creixement personal Estima’t, adreçat a dones i que té l’objectiu d’aprofundir en l’autoconeixement i centrar-se en les capacitats que té cadascuna per afrontar la seva vida. Les dones participants podran treballar aquells aspectes personals que desitgin, responent a les seves necessitats actuals, per tal de viure amb més plenitud.

A través de dinàmiques grupals i tècniques de creativitat, aquest curs ofereix un espai per connectar amb una mateixa i trobar recursos a l’hora de solucionar problemes o prendre decisions. Prendre consciència que cada una disposa dels recursos i respostes que necessita dins seu, i enfocar-se en les aptituds i recursos propis com a eines per apoderar-se.

Aquest curs, organitzat des de l’àrea d’Igualtat de Gènere, s’iniciarà el 3 d’octubre i durarà fins al desembre de 2019. Es farà tots els dijous de 10 del matí a 2/4 de 12 del migdia a Can Borrell. És gratuït i les places són limitades i per rigorós ordre d’inscripció. Es prioritzaran aquelles dones que no hagin realitzat el curs en edicions anteriors.

Les inscripcions es poden fer fins al 26 de setembre a l’OAV de l’Ajuntament (rbla. Francesc Macià, 59, planta baixa).

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^