Notícies
Publicat el 18 de setembre de 2019
Obertes les inscripcions al taller Activa't

Cartell Activa't octubre-desembre 2019S’ha organitzat una nova edició del taller Activa’t, adreçat a persones majors de 65 anys, on trobaran un espai de relació i intercanvi on poder exercitar la memòria, compartir vivències personals i gaudir d’activitats que generin benestar.

Aquest taller, organitzat per l’àrea d’Acció Social, s’iniciarà el 15 d’octubre i durarà fins al desembre de 2019. Es farà tots els dimarts de 10 del matí a 2/4 de 12 del migdia a Can Borrell.

Les inscripcions s’han de fer a l’OAV (rbla. Francesc Macià, 59, planta baixa) a partir del 23 de setembre i fins a l’1 d’octubre. Les places són limitades.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

Avui diumenge i durant tot el dia, es mantindran els forts vents que han començat aquest matí, que podran arribar a ser violents i persistents amb cops de més de 80 km/h. Es recomana no fer activitats a l'aire lliure i actuar amb prudència. També es recomana retirar de balcons i terrasses elements inestables com testos o mobiliari i recollir tendals. En cas d'incidència per talls de subministrament energètic cal trucar al telèfon 800760706 i apuntar el número d'incidència. 

Llegir +
^