Notícies
Publicat el 19 de setembre de 2019
Formació sobre cooperatives per a gestories i segell "Aquí es coopera"

Segell 'Aquí es coopera'El model d’empresa en règim de cooperativa és un model productiu que històricament s’ha donat en l’estructura econòmica catalana i, en aquests moments, es presenta com una alternativa d’empresa socialment responsable enfront dels models enfocats exclusivament al lucre.

Us presentem una formació organitzada per l’Ateneu Cooperatiu del Maresme adreçat a gestories per tal d'acreditar-les en l'àmbit cooperatiu.

La proposta d’acció formativa té com a objectiu la capacitació de les gestories del Maresme en l’assessorament d’iniciatives cooperatives i donar impuls al segell "Aquí es coopera", que reconeix l’assistència i el coneixement de la fórmula jurídica de la cooperativa. Aquest segell permetrà la derivació a les gestories participants dels projectes detectats, materials i recursos útils del moviment cooperatiu.

En trobareu tota la informació en aquesta pàgina.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

Avui diumenge i durant tot el dia, es mantindran els forts vents que han començat aquest matí, que podran arribar a ser violents i persistents amb cops de més de 80 km/h. Es recomana no fer activitats a l'aire lliure i actuar amb prudència. També es recomana retirar de balcons i terrasses elements inestables com testos o mobiliari i recollir tendals. En cas d'incidència per talls de subministrament energètic cal trucar al telèfon 800760706 i apuntar el número d'incidència. 

Llegir +
^