Notícies
Publicat el 20 de setembre de 2019
Roben els mecanismes i el cablatge elèctric dels fanals de Can Jalpí

Robatori cablatge fanals Can JalpíAhir al vespre es va detectar un robatori de cablatge elèctric al passeig de Can Jalpí. En aquest vial paral·lel a la Riera s’han sostret 420 metres de cables elèctrics que connectaven els fanals.

La Policia Local va rebre un avís pels volts de les 9 del vespre d’ahir per un fanal que tenia la tapa oberta a l’altura del Monument a la Independència. Per evitar el perill que suposa, una dotació d’agents del cos municipal s’hi va desplaçar. Es va comprovar que, efectivament, el fanal estava obert, amb la tapa per terra i la reactància penjant. Per precaució, es va introduir el mecanisme dins el fanal i es va tapar correctament. En revisar la resta de fanals del camí, es va detectar que els fanals que hi ha en sentit mar estaven tots destapats i amb la tapa desapareguda. En fer la inspecció ocular es va veure que els fanals estaven buits, ja que els lladres havien desmuntat i retirat els mecanismes lumínics. En una inspecció posterior per part dels tècnics de l’empresa encarregada del manteniment de l’enllumenat públic, es va detectar que també s’havien endut el cablatge de coure.

Ara s’està avaluant l’impacte econòmic del que suposarà reparar els desperfectes causats per aquest robatori als fanals i al cablatge, amb la voluntat d’iniciar la substitució de l’enllumenat al més aviat possible.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^