Notícies
Publicat el 14 d'octubre de 2019
Cuina de proximitat al Maresme amb Enxarxa't
8 restaurants i 14 productors van participar en una sessió de networking per crear sinergies i establir vincles de treball

Cuina de proximitat Enxarxa'tEl passat 7 d’octubre es va celebrar a l’edifici El Mercat la sessió de networking Enxarxa’t, entre productors agroalimentaris locals i restaurants de la comarca. Aquesta sessió, organitzada conjuntament pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i el Consell Comarcal del Maresme, a través del projecte Xarxa de Productes de la Terra de Diputació de Barcelona, va ser una oportunitat per crear sinergies entre restaurants i productors.

La jornada  va consistir a organitzar breus reunions entre els dos sectors per donar-se a conèixer i explorar possibilitats d’establir col·laboracions. Les empreses agroalimentàries van poder presentar una mostra dels seus productes a restaurants de la comarca, així com deixar-los tastar.

Els resultats no s’han fet esperar i els restaurants participants ja han manifestat el seu interès a continuar explorant les relacions establertes a l’Enxarxa’t. La majoria de restaurants han establert contactes amb un mínim de quatre futurs proveïdors i tots els participants han valorat molt positivament la jornada.

Poder conèixer productors de proximitat, el tracte personal, la possibilitat de tastar els productes i haver creat sinergies de cara al futur han estat els aspectes més valorats per part dels restauradors.

Alguns dels restaurants que van participar a la jornada són:

Nou de Nou, Arenys de Mar
Taller de Pizzes, Mataró
Espai culinari Cafè de Mar, Mataró
Restaurant Antiga Fusteria, Alella
Lasal del Varador, Mataró
Les 13, Arenys de Mar
Cafè Rous, Arenys de Munt
El Nou-cents, Mataró

Font: Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^