Notícies
Publicat el 21 d'octubre de 2019
Totes les fotografies del llibre L'Abans d'Arenys de Munt, digitalitzades, formaran part del fons de l'Arxiu Municipal

Presentació 'L'Abans' - 1El passat dissabte, 19 d’octubre, va tenir lloc la presentació del llibre L’Abans: Recull gràfic d’Arenys de Munt (1890-1978), un cop acabada la venda per fascicles. Els autors d’aquest recull històric del nostre poble, Mercè Colomer i Gaspar Casals, han seguit rebent fotografies un cop tancada l’edició del llibre, i també han hagut de descartar moltes fotografies que no s’hi van poder publicar. Durant l’acte es van projectar i comentar imatges d’Arenys de Munt inèdites que no apareixen al llibre i altres que sí que hi són i tenen un interès especial.

A la trobada hi va assistir el Sr. Jaume Campderrós de l’Editorial Efadós, que va fer entrega a l'Ajuntament d'un disc dur amb tot el material gràfic que s'ha recollit per fer L’Abans. Aquest disc dur quedarà en dipòsit a l’Arxiu Municipal d’Arenys de Munt per tal que qualsevol historiador o estudiant pugui tenir accés a les imatges digitalitzades.

Presentació 'L'Abans' - 2L’Abans: Recull gràfic d’Arenys de Munt (1890-1978) es pot comprar ja fet, acabat i enquadernat, a les llibreries del poble que van vendre'n els fascicles. A la Biblioteca Antònia Torrent i Martori també n’hi ha dos exemplars per a la seva consulta.

Des de l’Ajuntament d’Arenys de Munt, animem tots els arenyencs a preservar les fotografies antigues que tinguin i que les cedeixin per tal de poder digitalitzar-les, per així tenir un arxiu de diferents aspectes de la vida arenyenca.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^