Notícies
Publicat el 5 de novembre de 2019
Recollida i donació d'aliments dels Muntanyencs d'Arenys de Munt a DISAM, el magatzem de distribució d'aliments

Donació Muntanyencs a DISAML’associació esportiva Muntanyencs d’Arenys de Munt ha fet una donació d’aliments al magatzem de distribució solidària d’Arenys de Munt, el DISAM. Aquests aliments es van recaptar el passat diumenge 6 d’octubre a la 31a Marxa Popular Termes d'Arenys de Munt i es donaran a les famílies en situació de vulnerabilitat de la nostra vila. S’han recollit principalment aliments de primera necessitat.

Des del govern municipal, i especialment des de la Regidoria d’Acció Social, s’agraeix la col·laboració desinteressada de l’associació Muntanyencs d’Arenys de Munt realitzada aquest mes d’octubre. DISAM és un servei gestionat a tres bandes per l’Ajuntament d’Arenys de Munt, Càritas i Creu Roja, destinat a garantir una alimentació suficient, segura i saludable a les persones més desafavorides del nostre entorn.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

Avui diumenge i durant tot el dia, es mantindran els forts vents que han començat aquest matí, que podran arribar a ser violents i persistents amb cops de més de 80 km/h. Es recomana no fer activitats a l'aire lliure i actuar amb prudència. També es recomana retirar de balcons i terrasses elements inestables com testos o mobiliari i recollir tendals. En cas d'incidència per talls de subministrament energètic cal trucar al telèfon 800760706 i apuntar el número d'incidència. 

Llegir +
^