Notícies
Publicat el 12 de novembre de 2019
Dia Internacional per a l'Eliminació de les Violències Masclistes

Cartell Dia Eliminació Violència Masclista 2019Amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de les Violències Masclistes, aquest mes de novembre es realitzen diverses accions, que persegueixen diferents objectius i tenen la finalitat de caminar cap a l’erradicació de les violències masclistes.

La presència del primer Punt Lila en una Festa Major a Arenys de Munt, de la mà de la comissió jove La Turrada, és un primer pas per visibilitzar i detectar les violències que tenen lloc als espais d’oci nocturn.

El taller de noves masculinitats convida els nois joves a reflexionar al voltant de quin model d’home estem reproduint i a repensar-lo.

El diumenge 24 de novembre, com cada any, commemorem el Dia Internacional per a l’Eliminació de les Violències envers les Dones i hi haurà l’acte central. Amb aquest motiu, el govern municipal us convoca aquest dia a la lectura del manifest unitari just en acabar la lectura i el lliurament de premis del concurs de relats i microrelats “Estimar no fa mal” de Donaviva, acte que començarà a les 11 del matí a la Sala Municipal.

El segon taller que es planteja, “Unfollow a les violències masclistes”, està enfocat a joves per compartir i reflexionar al voltant de l’ús de les xarxes socials i les violències que s’hi produeixen.

Finalment, Donaviva, com cada any, ens convida a participar a la classe oberta de defensa personal per a dones el dimecres 27 a les 4 de la tarda a la Sala Corrioles del Centre Moral.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^