Notícies
Publicat el 25 de novembre de 2019
Arenys de Munt commemora un nou 25N per erradicar la violència vers les dones

Pancarta Violència MasclistaAvui és el Dia Internacional contra la Violència Masclista i l'Ajuntament té penjada al balcó la pancarta commemorativa del 25 de novembre, una manera de fer visible la lluita per erradicar la violència contra les dones, que té el dia d'avui com a referent mundial però que al nostre poble ha donat peu a diverses activitats.

El passat diumenge va tenir lloc el lliurament de premis de la 3a edició del concurs de relats i microrelats “Estimar no fa mal”, a càrrec de Donaviva, i després del lliurament de premis es va penjar la pancarta i es va fer la lectura del manifest institucional.

Concurs Estimar no fa malEls actes continuaran aquest dimecres, 27 de novembre, amb un taller titulat “Unfollow a les violències masclistes”, enfocat a joves i amb la voluntat de compartir idees i reflexionar al voltant de l’ús de les xarxes socials i les violències que s’hi produeixen. Serà a 2/4 de 6 de la tarda a l’Espai Jove.

L'Ajuntament dona ple suport a l'entitat Donaviva i a les activitats que lidera al municipi, com és el cas de la classe oberta de defensa personal per a dones que tindrà lloc dimecres a les 4 de la tarda a la Sala Corrioles del Centre Moral.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^