Notícies
Publicat el 13 de febrer de 2020
El govern municipal d'ERC convida la CUP i el regidor Abel Coll a entrar a l'equip de govern d'Arenys de Munt

PleEl govern municipal d’ERC convida la CUP i el regidor Abel Coll a entrar al govern d’Arenys de Munt, atesa la bona sintonia assolida amb el suport al Pressupost Municipal 2020 i els acords d’accions polítiques que es volen desenvolupar conjuntament dins el mandat municipal, que es recolliran en el Pla d’Actuació Municipal 2019-2023.

Transcorreguts nou mesos de les eleccions municipals 2019, el govern municipal, format per sis regidors d’ERC, ha mantingut trobades i reunions de treball amb la resta de grups municipals i regidores i regidors del consistori, facilitant, entre altres coses, l’aprovació del ROM i del Pressupost Municipal 2020 sense cap vot en contra.

La bona sintonia i predisposició a treballar en diferents àmbits ha estat especialment fructífera amb el grup municipal de la CUP i el regidor no adscrit Abel Coll, que han donat suport al Pressupost Municipal 2020. Més enllà del fet puntual de l’aprovació del Pressupost Municipal, s’ha assolit un acord programàtic amb la CUP, posant l’accent en l’acció en àmbits com la igualtat, la justícia social, la participació i la sostenibilitat. Aquests compromisos s’han plasmat en un document de deu punts i s’incorporaran en el Pla d’Actuació Municipal 2019-2023. També es vol posar en valor la complicitat assolida amb el regidor no adscrit Abel Coll, en els àmbits de la cultura, la comunicació i l’ensenyament.

L’aprovació del Pressupost Municipal 2020 va sumar vuit vots favorables -ERC, CUP i el regidor Abel Coll-, sense cap vot en contra, i els grups municipals de Junts per Arenys de Munt i PSC es van abstenir, un fet que des de l’equip de govern es vol reconèixer, doncs cal posar en valor el vot de confiança de Junts i PSC i les seves aportacions, que ajudaran a enriquir el Pla d’Actuació Municipal. Es volen assolir consensos en àmbits tan rellevants com les inversions estratègiques, l’habitatge social, l’economia, el medi ambient, l’acció social o la igualtat de gènere, i per això cal escoltar tothom.

El govern municipal és conscient de l’oportunitat que té tothom de treballar per a Arenys de Munt, i per aquest motiu ha proposat al grup municipal de la CUP i al regidor Abel Coll la possibilitat d’entrar al govern municipal, des de la perspectiva d’esquerres i de progrés, posant l’accent en l’acció política que ens faci avançar en la igualtat, la justícia social, la participació i la sostenibilitat.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^