Notícies
Publicat el 18 de febrer de 2020
La Generalitat s'ha compromès a estudiar la creació d'una línia de bus que connecti els dos Arenys amb l'hospital i la ciutat de Mataró

Hospital de MataróAhir l’alcalde d’Arenys de Munt, Josep Sànchez, i l’alcaldessa d’Arenys de Mar, Annabel Moreno, es van reunir amb la Direcció General de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya per demanar finançament per a la creació d'una línia d’autobús públic que uneixi els dos municipis fins a l’hospital de Mataró. Des de la Direcció de Transports es va recollir la proposta, però anant un pas més enllà i afegint-hi la possibilitat de connectar directament amb la capital del Maresme realitzant alguna parada més i no anant només directament a l’hospital.

Els responsables de la Direcció de Transports i Mobilitat de la Generalitat, en aquesta reunió, s'han compromès a fer un estudi d’horaris i costos amb l’empresa Sagalés, concessionària de l'actual servei de bus interurbà entre els dos Arenys. La voluntat de l’Ajuntament d'Arenys de Munt és, si escau, cofinançar el projecte: ja està prevista una partida per a l’any 2020 i la seva possible ampliació al pressupost de l’any 2021 per finançar-lo, tot i que es treballa amb la possibilitat que la Generalitat doni cobertura econòmica al nou servei, tenint en compte el volum de població dels dos Arenys, que arriba als 25.000 habitants.

A la mateixa trobada es va demanar que es posin en marxa mesures per millorar la línia actual interurbana entre Arenys de Munt i Arenys de Mar, redefinint el servei en dissabtes i la dotació de més autocars, ja que actualment la línia està col·lapsada.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^