Notícies
Publicat el 19 de febrer de 2020
L'Ajuntament controlarà el creixement de la colònia de gats de la zona industrial esterilitzant els animals

GatAvui s'està procedint a l'esterilització d'una colònia de gats a la part alta de la zona industrial del Torrent d'en Puig d'Arenys de Munt. Allà s'hi ha detectat un gran nombre de gats, que neixen i es reprodueixen de forma incontrolada.

Un creixement desmesurat de la colònia podria acabar derivant en problemes de salut pública i de convivència. Per posar-hi remei i tenir una colònia de gats controlada, s'ha demanat a l'empresa Can Clarens, amb la qual ja treballa l'Ajuntament, que esterilitzi els exemplars, tant mascles com femelles, a través d'una petita operació quirúrgica practicada amb totes les garanties sanitàries i de salut per als animals.

Aquesta operació es fa amb el suport de les dues persones amb carnet d'alimentadores expedit per l'Ajuntament, que tenen cura de la colònia de gats i que són les dues úniques persones autoritzades a portar-los menjar. Concretament, els porten pinso i aigua.

Es preveu que les tasques d'esteriltzació durin entre tres setmanes i un mes, a causa del gran nombre de gats que hi ha a la colònia.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^