Notícies
Publicat el 10 de juliol de 2007
Un torneig de futbol sala més cívic
L'Ajuntament edita un fulletó informatiu per demanar als participants del torneig de futbol sala respecte per als veïns

El Torneig de Futbol Sala comença aquesta setmana la seva

segona fase

amb més partits. Aquesta segona fase està marcada per la campanya que ha impulsat l'Ajuntament d'Arenys de Munt aprofitant la bona entesa amb els participants i els organitzadors. Amb l'objectiu de fomentar el civisme entre els esportistes i per afavorir el descans dels veïns, s'han editat uns

fulletons informatius

per fer del torneig un exemple de civisme.

Al mateix temps, l'alcalde d'Arenys de Munt, Carles Mora i el regidor d'esports, Manel Lladó, han adreçat una carta als veïns per informar-los d'aquesta acció. Tot seguit us en trascivim el contingut:

Benvolguts i Benvolgudes,

El torneig de Futbol Sala és ja un clàssic de l´estiu a Arenys de Munt que junt amb les bredes i d´altres manifestacions formen part de la vida social de la nostra vila.

El torneig de Futbol Sala arriba a la seva 27á edició, té la participació de 43 equips dels quals 18 són de mainada més 5 equips femenins. L´esport és una activitat que ajuda els joves, i els no tant joves, a conviure, a aprendre a treballar en equip, a la cultura de l´esforç, a banda del que és evident de l´actitud saludable que promociona.

Donat que aquest torneig té un gran prestigi i com hem dit és ja un clàssic, rep molta demanda de participació. Per aquest motiu retallar l´horari és molt difícil.

Tot i això també som conscients de les molèsties que pot causar sobre els veïns de la pista poliesportiva, sobretot, pel trànsit i soroll un cop acabat el torneig.

Hem iniciat una sèrie d´accions per tal reduir al mínim aquestes molèsties que consisteixen en:

- Prohibir la circulació de vehicles  pel carrer Generalitat de les 22 a les 00 hores.
- Augment de la presència de la policia local especialment al moment d´acabar l´últim partit per alleugerir la sortida del públic del recinte i controlar el transit de la zona.
- Campanya de sensibilització cívica de la que us adjuntem un fulletó informatiu.

Malgrat tot quedem a la vostra disposició, i a banda de la policia local, podeu fer servir el telèfon d´atenció al vilatà 900 898 010(contestador 24 hores) deixant el vostre nom, telèfon i descripció de la queixa, suggeriment, etc. seguidament ens posarem en contacte amb vostè.


Esperem que les accions siguin efectives i puguem fer compatible l´activitat i el merescut descans dels veïns.

 
Cordialment,


Carles Móra i Tuxans Manel Lladó i Marquès
Alcalde Regidor d´Esports

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^