Notícies
Publicat el 19 de setembre de 2005
El valencià Salvador Iborra guanya el IV Premi Domènec Perramon de poesia
El lliurament del guardó va tenir lloc dissabte a la Masia de Can Borrell

Les entranyes del foc, del valencià Salvador Iborra, és el títol de l'obra que ha estat guardonada amb el premi Domènec Perramon de poesia, convocat per la regidoria de cultura de l'Ajuntament d'Arenys de Munt. Al certamen, que enguany arribava a la quarta edició, s'hi van presentar un total de 10 obres, 9 de les quals provenien d'autors de diverses localitats dels Països Catalans. L'acte d'entrega de premis es va desenvolupar dissabte a la Masia de Can Borrell davant una trentena d'assistents. El cantautor Toni Subirana va posar la nota musical interpretant poesies de Josep Maria de Segarra.

L'amor, el tema central de Les entranyes del foc

Salvador Iborra, valencià de 27 anys, estudiant de filologia catalana a la Universitat de València, i autor del llibre Un llençol per embrutar planteja amb Les entranyes del foc la temàtica de l'amor d'una manera molt aspra que reflexiona sobre el caràcter instranscendent de l'ésser humà. L'obra, segons Salvador Iborra, no té una línia narrativa i pretén ser com una mena de “collage” on s'ajunten fragments  relacionats amb aquestes dues històries d'amor. El valencià ha renunciat al premi en metàl·lic, valorat en 600 euros, perquè serveixi per assumir una part dels costos que suposaria la publicació de l'obra, una possibilitat que la regidoria de cultura està estudiant.

Un acte intimista

L'acte d'entrega de premis, al qual hi van anar una trentena de persones, va comptar amb la participació del cantautor Toni Subirana que va contribuir a donar un toc musical i alhora íntim amb poemes musicats de Josep Maria de Sagarra.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^