NotÝcies
Publicat el 3 de gener de 2011
Reial Decret 1285/2010, de 15 d'octubre, pel qual s'aproven les normes de seguretat de les joguines
El Consell de Ministres ha aprovat un Reial Decret que introdueix en la normativa espanyola nous requisits de seguretat relacionats amb la inflamabilitat i la composiciˇ quÝmica de les joguines. La norma trasllada al nostre ordenament jurÝdic les modificacions efectuades a la normativa europea davant l'existŔncia de noves classificacions de perills derivats de la composiciˇ de les joguines i prohibeix o limita la presŔncia en la joguina de substÓncies o barreges de substÓncies perjudicials per la salut o la seguretat dels infants.

Per mÚs informaciˇ, cliqueu aquÝ.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polÝtics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Uniˇ Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestiˇ a l'Oficina d┤Atenciˇ de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^