Notícies
Publicat el 15 de març de 2013
Dissabte 16 de març Arenys de Munt inaugura la Capital de la Sardana 2013 amb un munt d'activitats

Sardana aèriaTot a punt per donar el tret de sortida a la Capital de la Sardana 2013 a Arenys de Munt, demà, dissabte 16 de març de 2013. El comitè organitzador de la Capitalitat, integrat per representants d’entitats locals, d’organitzacions nacionals, membres del consistori i altres particulars, ho té tot enllestit per garantir que l’intens programa d’actes proposat per a aquest dia sigui tot un èxit, tant a nivell artístic com també de participació popular.Programa d’actes del dia inaugural:


De les 10 a les 11.15h, a la plaça de l’Església: Mostra de Puntaires.

A les 12h, a la plaça de l'Església: Audició i ballada de sardanes amb La Principal de la Bisbal, que estrenarà la sardana L'estelada d'Antoni Mas Bou, composada especialment per a Arenys de Munt amb motiu de la primera Capital de la Sardana.

A les 12.30h, a l’Ajuntament: Acte institucional amb la lectura de l’Acta de Nomenament de la Capital de la Sardana a la vila d’Arenys de Munt, descoberta de la placa commemorativa i lliurament de la Bandera de la Capitalitat.

A les 13.40h, a la Plaça de l'Església: Pregó a càrrec de l’actriu Carme Sansa.

A les 13.45h, a la Plaça de l'Església: Acte institucional, amb presència d’autoritats.

A partir de les 14.30h, al pati de l'Escola Sant Martí: Dinar popular (preu: 12 €). Els tiquets es podran adquirir durant el matí a la plaça de l’Església.

A 2/4 de 6 de la tarda, a la Sala Municipal, concert de cobla amb La Principal de la Bisbal i la soprano Elena Martinell (preu: 5€). Les entrades es podran adquirir  durant el matí a la plaça de l’Església, i 1 hora abans de començar el concert.

Tot seguit, de l’Ajuntament a la plaça de l’Església, cercavila amb batuca, gegants, diables i trabucaires.

A partir de les 8 del vespre, a la plaça de l’Església, espectacle inaugural  “Sardana universal” amb la participació d'entitats locals. Espectacle de gran format que inclou la presentació d'una sardana aèria, amb música en directe i grups de cultura popular. Direcció artística a càrrec de Jordi Pessarrodona de la companyia Gog i Magog.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^