Notícies
Publicat el 28 de juny de 2013
Esport i diversió amb la Cursa Popular d´Orientació

Cursa Popular d'OrientacióLa Regidoria d’Esports informa que el proper diumenge 7 de juliol a 2/4 de 10 del matí, al Parc de Can Jalpí, es celebrarà la Cursa Popular d’Orientació.

La Cursa Popular d’Orientació és una cursa d’habilitat i orientació, en què els participants disposen d’un mapa del terreny on tenen assenyalades més de vint fites diferents. Els corredors, amb l’únic ajut del seu sentit de l'orientació,  han d’anar assolint aquestes fites. El primer participant que les completi totes serà el guanyador.

Els corredors es repartiran en tres categories, dividides en masculí i femení, i al final de la cursa, guanyaran trofeus els tres primers classificats de cada categoria.

Rètol Cursa Popular d'OrientacióAquest esdeveniment està organitzat per l’empresa Milimetrik i coorganitzat per l’Ajuntament d’Arenys de Munt.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

Imatge Eleccions 2019 estrangersEl proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^