Notícies
Publicat el 4 de novembre de 2013
Tercer concurs d´aparadorisme d´Arenys de Munt

Tot està a punt per a la celebració del tercer concurs d’aparadorisme d’Arenys de Munt que es realitza amb la col•laboració de l’Escola Ártidi de Barcelona.

Aquest concurs és una actuació del pla de desenvolupament i comerç d’Arenys de Munt que compta amb el suport de la Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona i que té per objectiu millorar la imatge comercial dels establiments del municipi.

El període d’exposició dels aparadors serà del 16 al 24 de novembre i la votació popular serà del 18 al 21 de novembre. Entre tots els votants es realitzarà un sorteig i la persona guanyadora obtindrà un lot de productes proporcionats pels establiments participants.

La votació del concurs d’aparadors serà el dia 23 de novembre i el premi per a l’establiment guanyador serà una inscripció gratuïta al Curs d’estiu d’Iniciació a l’Aparadorisme Conceptual a l’Escola Ártidi i, per als dissenyadors, una estada d’una nit per a dues persones, gentilesa de l’Anxaneta, habitatge d’ús turístic d’Arenys de Munt.

Els establiments interessats a participar-hi poden consultar les bases del concurs aquí i han de portar el full de preinscripció que s’adjunta al Departament de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme abans del dia 7 de novembre. Per a més informació es pot trucar al telèfon 937937710.

Full de preinscripció

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^