NotÝcies
Publicat el 4 de novembre de 2013
Tercer concurs d┤aparadorisme d┤Arenys de Munt

Tot estÓ a punt per a la celebraciˇ del tercer concurs d’aparadorisme d’Arenys de Munt que es realitza amb la col•laboraciˇ de l’Escola ┴rtidi de Barcelona.

Aquest concurs Ús una actuaciˇ del pla de desenvolupament i comerš d’Arenys de Munt que compta amb el suport de la GerŔncia de Serveis de Comerš de la Diputaciˇ de Barcelona i que tÚ per objectiu millorar la imatge comercial dels establiments del municipi.

El perÝode d’exposiciˇ dels aparadors serÓ del 16 al 24 de novembre i la votaciˇ popular serÓ del 18 al 21 de novembre. Entre tots els votants es realitzarÓ un sorteig i la persona guanyadora obtindrÓ un lot de productes proporcionats pels establiments participants.

La votaciˇ del concurs d’aparadors serÓ el dia 23 de novembre i el premi per a l’establiment guanyador serÓ una inscripciˇ gratu´ta al Curs d’estiu d’Iniciaciˇ a l’Aparadorisme Conceptual a l’Escola ┴rtidi i, per als dissenyadors, una estada d’una nit per a dues persones, gentilesa de l’Anxaneta, habitatge d’˙s turÝstic d’Arenys de Munt.

Els establiments interessats a participar-hi poden consultar les bases del concurs aquÝ i han de portar el full de preinscripciˇ que s’adjunta al Departament de Promociˇ Econ˛mica, Comerš i Turisme abans del dia 7 de novembre. Per a mÚs informaciˇ es pot trucar al telŔfon 937937710.

Full de preinscripciˇ

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^