NotÝcies
Publicat el 4 de novembre de 2013
Tercer concurs d┤aparadorisme d┤Arenys de Munt

Tot estÓ a punt per a la celebraciˇ del tercer concurs d’aparadorisme d’Arenys de Munt que es realitza amb la col•laboraciˇ de l’Escola ┴rtidi de Barcelona.

Aquest concurs Ús una actuaciˇ del pla de desenvolupament i comerš d’Arenys de Munt que compta amb el suport de la GerŔncia de Serveis de Comerš de la Diputaciˇ de Barcelona i que tÚ per objectiu millorar la imatge comercial dels establiments del municipi.

El perÝode d’exposiciˇ dels aparadors serÓ del 16 al 24 de novembre i la votaciˇ popular serÓ del 18 al 21 de novembre. Entre tots els votants es realitzarÓ un sorteig i la persona guanyadora obtindrÓ un lot de productes proporcionats pels establiments participants.

La votaciˇ del concurs d’aparadors serÓ el dia 23 de novembre i el premi per a l’establiment guanyador serÓ una inscripciˇ gratu´ta al Curs d’estiu d’Iniciaciˇ a l’Aparadorisme Conceptual a l’Escola ┴rtidi i, per als dissenyadors, una estada d’una nit per a dues persones, gentilesa de l’Anxaneta, habitatge d’˙s turÝstic d’Arenys de Munt.

Els establiments interessats a participar-hi poden consultar les bases del concurs aquÝ i han de portar el full de preinscripciˇ que s’adjunta al Departament de Promociˇ Econ˛mica, Comerš i Turisme abans del dia 7 de novembre. Per a mÚs informaciˇ es pot trucar al telŔfon 937937710.

Full de preinscripciˇ

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

Imatge Eleccions 2019 estrangersEl proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polÝtics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Uniˇ Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestiˇ a l'Oficina d┤Atenciˇ de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^