Ajuntament d'Arenys de Munt
Publicat el 25 de gener de 2014


EconomiaEl darrer ple de l’Ajuntament d’Arenys de Munt va aprovar per unanimitat la creació del Consell d’Economia i l’aprovació inicial dels seus estatuts.

Aquest nou consell neix amb l’objectiu d’esdevenir una eina participativa i transversal en els àmbits econòmics municipals; des de la perspectiva de la gestió interna de l’ajuntament -serveis i pressupost municipal-  com també per al desenvolupament de polítiques que promoguin l’activitat econòmica del nostre poble, la creació de riquesa i ocupació.

El Consell d’Economia tindrà un paper rellevant en el nou procés participatiu per a l’elaboració de les Ordenances Fiscals i el Pressupost Municipal, i qualsevol vilatà a títol individual, com també representants del teixit associatiu del poble, podran formar-ne part.

Per tal de poder participar al Consell Municipal d’Economia o rebre més informació, caldrà adreçar-se a la regidoria d’Economia a través del correu electrònic jsanchez@arenysdemunt.cat  o concertar cita trucant al telèfon 93 793 79 80.